Molnár Gyula szerint Kunhalminak nem kellett volna kiállnia beszélni, ha nem bírja ki röhögés nélkül

De Medgyessy Péter is kapott tőle rendesen.

Hibás elképzelésnek tartja az MSZP elnöke azt, hogy pártjának a Jobbikkal kellene összefognia a Fidesz-KDNP-kormány leváltása érdekében.

A Jobbikkal összefogni leváltani a Fideszt, az egy hibás koncepció

– mondta Molnár Gyula a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kedden. Szerinte teljesen világos, hogy ez az ország és a szavazók szempontjából is zsákutca.

A pártelnök szerint “ilyen típusú gondolkodás” nincs, és nem is lesz a következő időszakban. Szerinte egyébként a Fidesz és a Jobbik ugyanazt akarja, csak az egyik hangosabban.

Molnár Gyula elmondta, nagyon nem örül annak, hogy Medgyessy Péter volt szocialista miniszterelnök – aki a Jobbik és az MSZP összefogását felvetette – úgy érezte, hogy mostantól kezdve tanácsadói szerepet is kell vállalnia a pártban.

Kunhalmi Ágnes, a szocialisták országgyűlési képviselője és fővárosi elnöke december 30-ai sajtótájékoztatójával kapcsolatban a pártelnök úgy foglalt állást, hogy párttársának nem kellett volna kiállnia újságírók elé, ha úgy érezte, hogy ezt nem tudja megtenni. Ez nem pártügy, hanem ez az ő személyes dolga, végig kell gondolnia, hogy szabad-e a sajtó elé ilyen hangulatban kiállni.