Tibi atya nem nyilatkozik, mert pusztulat másnapos

Ez az igazi Trónok Harca: Oravecz Nóra karcos, a Libri diplomatikus, Tibi atya meg Tibi atya. Összezárnak a gigantikus facebooksztár-botrány szereplői.
Kapcsolódó cikkek

Talán legutóbb a Jobbik-tisztújítás idején volt akkora médiaszél, mint most az Oravecz Nóra-Tibi atya perpatvar körül. Akik lemaradtak volna a hét médiaeseményéről, azoknak álljon itt a Facebookon gründolt birodalmak összecsapásának rövid krónikája:

A 24.hu megkereste Oravecz Nórát, akinek a beszélgetésben elhangzott

első és utolsó mondata is az volt, hogy nem nyilatkozik.

A Libri részéről Büchler Andrást értük utol, aki mindössze annyit kötött az orrunkra, hogy:

A kiadó folyamatos egyeztetésre törekszik minden érdekelt féllel.
A kiadó szerződései titoktartásra köteleznek minden felet, ennek értelmében a szerződések tartalmáról, valamint a kiadás folyamatáról és a könyvekkel kapcsolatos ügymenetekről nem nyilatkozhatunk.

Ennél izgalmasabb és kifejezetten önazonos reakcióval örvendeztetett meg minket a Tibi atya-brand feje, akivel számos próbálkozás és ministránsa közbenárása ellenére sem tudtunk interjút készíteni. Sms-ben indokolta meg hallgatását, szavai szerint

nem tud telefonálni, mert pusztulat másnapos.

Ámen.

A szereplők tehát összezárnak, teljes a hírzárlat, az érintetteknek “Könnye se perdűl, jajja se hallik”, miközben ezrek rágják tövig a körmüket, várva a fejleményeket.

Annyi azonban bizonyos, hogy ha a Facebook-lájkokat nézzük, Tibi atyáék kifejezetten profitáltak a balhéból, míg Oravecz Nóra oldala elindult a szolid enyészet irányába.

A SocialBakers-szel néztük meg, hogyan változtak a birodalmak lélekszámai. Hát így:

Oravecz Nóra nem annyira hasít. Köszönet a felismerésért a Socialbakers-nek!
Tibi atyáék prosperálnak. Kép: socialbakers.com

Ön kinek drukkol a magyar Trónok Harcában?