Kettős tragédia Kiskőrösön – mosógépbe tette az újszülöttet

Az asszony összetartó családban élt, lányát rajongásig szerette, állítólag életkörülményei sem voltak rosszak.

Mosógépbe rejtve találták meg azt az újszülöttet, akit anyja csütörtök este szült meg kiskőrösi otthonában – írja a Bors. A napilap szerint az asszony összetartó családban élt, lányát rajongásig szerette, életkörülményei sem voltak rosszak. Megtalálták a az elhunyt asszony egyik rokonát. Kiderült, ők sem tudják, hogy a nő kislánynak vagy kisfiúnak adott-e életet és nem is szeretnék megtudni, sokkos állapotban vannak.

Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, a mentők értesítették a rendőrséget szerdán késő este – fél 12 kor – hogy egy kiskőrösi házból egy nőt visznek kórházba. A vizsgálatok szerint az asszony néhány órával korábban szülhetett, ám a babát nem találtak a helyszínen. Egyenruhások érkeztek a helyszínre, a pici holttestére a fürdőszobában találtak rá nejlonzacskóba csomagolva.  Az ügyben a – helyszíni szemle adatai és az elsődleges orvosi szakvélemény szerint -emberölés miatt nyomoznak, szakértők bevonásával.

Az anya hiába kapott gyorsan szakszerű ellátást, a szülés utáni komplikációk miatt életét vesztette.  Halála ügyében közigazgatási hatósági eljárás indult.