Eltűnt egy 80 éves asszony Gyulán

Kerékpárral ment el otthonról kedden, ám azóta nem látták.

Eltűnt egy 80 éves asszony Gyulán. Szappanos Sándorné kedd délelőtt 10 óra körül indult el otthonából – a Vasvári utcából – és azóta nem ment haza.

Zöld színű átmeneti kabátot és vajszínű kockás szoknyát viselt, illetve barna zárt cipő, valamint bordó kötött sapka volt rajta. Egy 28-as méretű, régi típusú, középbarna színű, kopott, női vázas kerékpárral ment el, amelynek sárvédői fehér színűek és az első kerekénél lévő névtáblán rajta van a vezetékneve. A körülbelül 150 centiméter magas, szemüveges asszony soványabb, mint az alábbi képen.

A Gyulai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki eltűnése óta bárhol látta az idős nőt, esetleg tudja, hol tartózkodik vagy a kerékpárját megtalálta, értesítse a rendőrséget. A 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöld számán, ahol név nélkül is lehet bejelentést tenni, a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. A Gyulai Rendőrkapitányságon személyesen (Gyula, Béke sugárút 51.) és telefonon (66/ 361-644) is lehet bejelentést tenni.