Hidegfront legyinti meg a novemberi tavaszt

Csak egy kis eső meg erős szél lesz, semmi szokatlan ilyenkor tavasszal. Azaz ősszel. Mindegy is az évszak, a meleg nem fog szűnni a hidegfronttal sem.
Kapcsolódó cikkek

Jóval hűvösebb reggelre ébredhetett a magyar csütörtökön, mint szerdán: az Időkép hőtérképe szerint Zalában nem ritka a 2 fok sem, de alapból mindenhol 10 fok alatt mozog a hőmérséklet. Nappal azért nem lesz cudar idő, marad a szeles, tavaszi hangulatú időjárás. Északkeleten lehet még pár ködfolt, de így is 16-21 fok lesz.

Pénteken is erre felé lehet köd, máshol sütni fog a nap, északnyugaton némi széllel megspékelve. Kisebb záporok is kialakulhatnak északkeleten és délnyugaton, 10-15 fok lesz.

Szombatra betoppan a hidegfront, vagy legalábbis meglegyinti az országot: viharos szélre kell számítani, de 10-15 fok alá nem megy le a hőmérséklet, és nem várható túl sok eső sem. Vasárnap északon-északkeleten lehet eső, de alapból felhős idő lesz élénk széllel. Hajnalban 0-6, napközben 8-14 fok várható. A jövő hét elejére aztán visszamelegszik az idő, marad a kellemes, antinovemberi tavasz.