Ágyában kaszabolta össze szeretőjét az egykori mulatós zenész

Sz. Pál szeretője, Emília holttestét szőnyegbe csavarta, így vitte Kalocsára.

Nem menekült messzire Sz. Pál, aki augusztusban meggyilkolta 39 éves szeretőjét, R. Emíliát – írja a Blikk. A lap szerint a férfi szülővárosáig, Kalocsáig jutott, szüleinél rejtőzött el a Tavasz utcában. Sz. Pál azért érkezett, hogy meglátogassa gyerekeit.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, az egykor a mulatós zenével is kacérkodó Sz. Pál egy szállodában ismerkedett meg a jó anyagi körülmények között élő R. Emíliával. A szálloda a nő volt férjéé volt.

A napilap úgy tudja, hogy a  gyilkosság előtti napon a kétgyermekes asszony Lexusával éppen hazafelé hajtott, amikor meglátta a sétálgató férfit. Felvette a kocsijába, majd hazamentek R. Emília lakásába lakásába. Sz. Pál egy veszekedést követően támadta meg áldozatát, akit az ágyban kaszabolt a halálra. A holttestett sőnyeg be csavarta, majd egy barátja segítségével – aki azt hitte a költözködésben segít Sz. Pálnak – a nő Lexus terepjárójának csomagtartójába tettét. A luxusautó Csepelen lerobbant, itt trélerrel vontatták be a szervizbe, ahol Sz. Pál egy másik kocsiba helyezte át a holttestet. Kalocsára hajtott, itt, egy elhagyatott telken ásta el a testet.
A Blikk értesülései szerint a férfi szüleinél többször jártak már a rendőrök, ám ők mindig azt válaszolták, hogy nem tudják, hol van a fiuk. A hatóságok most mégis itt fogták el őt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint szeptember 30-án, 17 órakor, Kalocsán fogták el és állították elő, majd gyanúsítottként hallgatták ki Sz. Pált. A férfi megtagadta a vallomást, így tettének okáról egyelőre nincsenek információk.