Lopással jutott új lóhoz, kiakadt, amikor elvették tőle

Ellopott el lovat, eladta valakinek, és szerzett egy újat. Nagyon nem tetszett neki, amikor elvették tőle, annyira, hogy torokelvágással fenyegetőzött.

Lopás, csalás, rablás –  ezzel gyanúsítottak meg a rendőrök egy 35 éves örkényi férfit. A történet úgy kezdődött, hogy hétfő délelőtt ellopott egy lovat egy helyi tanyáról. A könnyen szerzett patást eztán eladta egy kunadacsi férfinak, tőle pedig vett egy másik lovat. Pechjére a rendőrök még az esti órákban elkapták Hernádon.

A lopott lovat a kunadacsi tanyán foglalták le, azt pedig, amelyiket ezután vásárolt, egy helyi tanyán helyeztek el. A tolvaj ellen eljárás indult, de kihallgatása után elengedték, ő azonban úgy döntött, még nagyobb slamasztikába keveri magát: elment arra a tanyára, ahová “szerzeményét” vitték. Követelte a tanya tulajdonosától, hogy adja oda neki patást. Azzal riogatta, hogy elvágja a torkát, ha nem engedelmeskedik. Így végül visszaszerezte a lovat.

Ismét rendőrök mentek érte, ismét elfogták. Ezúttal őrizetbe került és kezdeményezik előzetes letartóztatását is, vagyis ha a rendőrökön múlik, ezúttal rács mögé kerül.