Gyanús fehér por gyilkolt Debrecenben

Egy debreceni férfi meghalt, három társa életveszélyes állapotban van kábítószergyanús fehér por miatt.

Egy debreceni férfi meghalt, három társa életveszélyes állapotban van, miután feltehetően kábítószert fogyasztottak – közölte a hajdú-Bihar megyei rendőr-főkapitányság a police.hu . A mentőszolgálat munkatársai vasárnap reggel jelentették be a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletén, hogy egy debreceni ingatlanban egy férfi holttestét találták, három eszméletlen, életveszélyes állapotban lévő férfit pedig kórházba vittek a házból. Hozzátették: a rendelkezésre álló adatok szerint a négy férfi feltehetően kábítószert fogyasztott.

A rendőrség debrecen-bánki otthonában elfogta azt a 30 éves férfit, aki a gyanú szerint a kábítószergyanús anyagot eladta a négy férfinak, ellene kábítószer-birtoklás és kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás.

A férfi a rendőrség feltételezése szerint több fogyasztónak is adott el a fehér színű kábítószergyanús porból, ezért azt kérik, hogy aki fogyasztott a szerből, vagy tud olyanról, aki fogyasztott belőle, haladéktalanul forduljon orvoshoz és hívja a központi segélyhívó számok valamelyikét.