Evés közben jön meg az étvágy, Vajna rádiót is indíthat

Nemcsak nézné, hallgatná is az online kaszinókirályt, Andy Vajnát? Erre minden esélye megvan most.
Kapcsolódó cikkek

Megírtuk korábban, könnyed hírcsatornát indítana a kormánybiztos, már a próbafelvételek is folynak. Saját hírműsora és stábja is lenne a csatornának, saját riportanyagokat is forgatnának, szóval egyfajta alternatív hírtévéként működne. Vajna az Index szerint még nem kötelezte el magát a tévé mellett, de jelen volt a felvételeken, amiket György Bence, a Tv2 volt hír- és programigazgatója irányít.

Úgy tűnik azonban, a rádiókat is Vajnára hangolhatjuk, a HVG szerint akár ingyen is hozzájuthat a budapesti körzeti rádiók egyik legjobbikához a kormánybiztos legújabb cége, a Radio Plus Kft. A nagyjából 2.5 millió hallgatót elérő, eladósorba került egykori Roxy frekvenciáját a Médiatanács közösségi, könnyűzenei csatornaként akarja működtetni, s a frekvenciadíj elengedéséhez elég vállalni, hogy a műsoridő felét magyar könnyűzenei programok töltik ki.

Emellett az egykor kormányközeli Magyar Nemzet babérjaira pályázó Napi Gazdaság új tulajdonosai rástartolnak a Gazdasági Rádió szabaddá vált, régi frekvenciájára.