Zsidóviccel indította a kóserkonferenciát a helyettes államtitkár

Latorcai Csaba a zsidó indiánról szóló viccel vezette fel mondandóját a kóser termékekről tartott konferencián - írta meg a zsido.com.
Kapcsolódó cikkek

„Zsidó indián lovagol a prérin. Betereli a bölénycsordát a karámba, előrántja a tomahawkját. Rápillant, majd keserűen így szól: Már megint a tejest hoztam el…” – ezzel a viccel indította beszédét Latorcai Csaba helyettes államtitkár a kóser termékek magyarországi gyártásának lehetőségeit áttekintő konferencián, melyen olyan cégek képviselői is részt vettek, mint a Cserpes Sajtművek és a Norbi Update – írja a zsido.com.

Kóser termékek – tények és lehetőségek Magyarországon címmel rendezett termékkonferenciát az Agro-Rehab Kft. A konferencián az érdeklődők betekintést nyerhettek a kóser élelmiszerek gyártásának vallási hátterébe, gyakorlati megoldásaiba és gazdasági lehetőségeibe.

A kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkár azt is elmondta: a kormányzat kész támogatni a kóser élelmiszerpiac bővítését. Latorcai amerikai és angol példákat idézve hangsúlyozta: Magyarország élelmiszeripara számára kitörési lehetőséget jelenthet a kóser élelmiszerek előállítása.