Ahol a közmédia még mindig szereti a Quaestort

A Debreceni Korzó legfrissebb számában feltehetően fizetett hirdetésben tündököl a Quaestor – tűnt fel egy helyi hírportálnak.
Kapcsolódó cikkek

Forrás: Debreceni Korzó

„Tudunk jobb helyet pénze gyarapításához!”

A vagy.hu által Fideszhez közelinek nevezett ingyenes havi magazin márciusi számában a cég még mindig ezzel hirdeti magát. Meg a már jól ismert 6,55 százalékos kamattal. A Debreceni Korzó a Debreceni Városi Televízió Kft. – a helyi közmédia – kiadványa.

Néhány napja a Quaestor több száz károsultja tüntetett Debrecenben olyan táblákkal, mint: “Orbán úr, nekünk miért nem szólt. A tüntetők azt mondták, az államtól teljes kártalanítást várnak.

Mint korábban megírtuk, a Quaestor-tulajdonos T. Csaba lányai luxusautóikat egy debreceni autókölcsönző Fordjaira cserélték. A bérlés részleteiről a cég tulajdonosa semmit sem árult el.

Szerdán Kósa Lajos a Klubrádióban elismerte, hiba volt közpénzt tartani a Quaestornál. Debrecen előző polgármestere, a Fidesz ügyvezető alelnöke azt mondta, elkerülte a figyelmüket, hogy a költségvetési szervezetek alá tartozó cégek eddig tarthattak pénzt brókercégeknél, de ezt a kiskaput be kell zárni.

 

 

 

Címkék: brókerbotrány