Vonzanak az év eleji leárazások?

Tippjeinkkel most okosan költhetsz, és többet engedhetsz meg magadnak!

Januárban hagyományosan üres zsebbel indulunk az évnek. Megvettük az ajándékokat, a fizetésnap még sehol, ám a boltok már elindították a készletkisöprési akciókat. Milyen jó lenne ilyenkor olcsóbban vásárolni, csak az a gond, hogy nincs miből. Következő tippjeinkkel megtudhatod, hogyan lehet kevesebből többet kihozni!

  1. Ha hitelkártyával vásárolsz és azt csak vásárlásra használod, akár 51 napig kamatmentesen használhatod a bank pénzét. Mindössze arra kell ügyelned, hogy határidőre visszafizesd a tartozásaidat. Így akkor is megveheted, amit szeretnél, ha még nem kaptad meg a fizetésed.
  2. Citi Life hitelkártyával minden vásárlással Citi Forintokat gyűjthetsz, melyeket pénzvisszatérítésre, árkedvezményekre és különleges ajánlatokra válthatsz be. Így akár több tízezer forintot is megtakaríthatsz, amit magadra és szeretteidre költhetsz. Számold ki itt, hogy mennyit kaphatsz vissza vásárlásaidból!
  3. Ha most online igényelsz Citi Life hitelkártyát, 15 000 Ft-ot jóváírunk számládon. Részletek itt.
  4. A Citi Life programban résztvevő partnereknél (pl. Baumax, Bookline, Cinema City, Douglas, Intersport, Kika, Libri, Lidl, stb.) az extra Citi Forintok (2-15% jóváírás) mellett különleges ajánlatok és kedvezményes lehetőségek is várnak. Ráadásul a partnerüzletekben történő 20 000 Ft feletti vásárlásaidat Kamatnullázó szolgáltatásunkkal akár kamat- és költségmentes részletekben is visszafizetheted.
  5. Online olcsóbban megvehetnéd, amit kiválasztottál? Vagy téged is vonzanak a külföldi leárazások? Citi Life hitelkártyádat bel- és külföldön és online egyaránt használhatod, ráadásul így is megtakaríthatsz.
  6. Gyorsan fizethetsz a boltokban a PayPassTM funkcióval, így kevesebb időt kell töltened a sorban állással.
  7. Ha van már Citi Life hitelkártyád és ajánlod ismerősödnek, Ügyfélajánlási Programunk keretében most 10 000 Ft értékű ajándékkuponnal jutalmazunk.

Ha a fenti előnyök alapján megtetszett a Citi Life hitelkártya, és élnél a termék nyújtotta lehetőségekkel, akkor regisztrálj weboldalunkon. További részletekért böngészd át Citi Life honlapunkat, vagy olvasd el további tanácsainkat a hitelkártya használatról. Ügyfélajánlásról többet itt tudhatsz meg.

Citi Life hitelkártya és Mobil kártya THM: 41,1%; Kamatnullázó THM: 0,0%.A jelen hirdetés kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja, és nem minősül ajánlattételnek. A Citi Life hitelkártya jóváhagyása és a Citi Life Kamatnullázó elbírálása a bank egyedi hitelbírálati döntésétől függ. A Citi Life hitelkártya és program, a Citi Life Kamatnullázó és az Ügyfélajánlási Program részletes feltételei megtalálhatók a Citibank Forintalapú Egyéni Hitelkártyáról szóló Általános Szerződési Feltételekben, a Citi Life Program Általános Szerződési Feltételekben, és a Citibank Hitelkártya Kamat- és Díjtáblázatban, valamint az Ügyfélajánlási Program részvételi feltételeiben, amelyek hozzáférhetők a bankfiókokban, a CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálaton és a www.citibank.hu weboldalon. A Citi Life partnerek és az általuk nyújtott kedvezmények aktuális listája a www.citilife.hu weboldalon található. A kamatmentesség kizárólag vásárlási tranzakciók esetén érvényes, és csak a felhasznált hitelkeret teljes visszafizetése esetén. A kamatmentes vásárlást akár 51 napon keresztül biztosítjuk, vagyis ha az adott elszámolási időszak — amely átlagosan 30 napos — első napján vásárol, akkor azt követően még 21 nap áll rendelkezésére, hogy visszafizesse a felhasznált hitelkeretet. A felhasznált hitelkeret a vásárlások összegén felül 2013. január 1. után igényelt hitelkártya esetén vásárlási jutalékot tartalmaz, valamint egyéb díjat, költséget és jutalékot is tartalmazhat. Az 51 nap csak az elszámolási időszak első napján végrehajtott vásárlásokra vonatkozik. Nem teljes összegű visszafizetés esetén a kamat a teljes felhasznált hitelkeretre felszámításra kerül.Kérjük, hogy hitelkártyás költéseid során vedd figyelembe a jelenlegi és a jövőbeni anyagi teherbíró képességedet.

Címkék: citibank