Bajnai bablevesre cserélte a rántott húsos zsömlét

A volt miniszterelnökről is készült már kompromittáló fotó, meztelenkedett és bolondozott. Válságkezelő miniszterelnökként pedig hármast kapott matekból.

„Az Orbán-rendszer össze fog omlani” – jelenti ki az Együtt–PM vezetője a Borsnak, aki majd csak júliusban dönt, folytatja-e a politizálást. Még egy kicsit beszélnek Brüsszelről, örülne, ha két képviselőjük is kijutna, meg arról, hogy leülnek vitázni az EP-választás előtt, a Jobbikkal is, de itt véget is ért a komoly kérdések és válaszok órája, pardon, másodperce.

Komlói bableves és hármas matek

Az országgyűlési választások előtt a korábbi kormányfő egy olyan képet töltött fel a közösségi oldalára, amin egy rántott húsos szendvics volt látható, majd a képaláírás:

„Állandó útitársam az elmúlt 6 hétben: rántotthúsos szendvics kormányváltó módra.”

Bajnai még mindig kedveli ezt a szendvicset, „nem panaszkodom”, de nemrég „isteni bablevest” kanalazott Komlón, „az jólesett”. A kampányt bírja, a család tűr. Lánya érettségizik, ő izgul. De történelemből azért tudott segíteni, matekból kevésbé. „Szerencsére nem rám ütött. Én hármast kaptam, szerintem ennél ő jobb eredményt fog elérni” – vallja be a köznyelvben válságkezelő miniszterelnökként elkönyvelt egykori gazdasági miniszter.

Foci és pucér fürdőzés

Nemcsak Orbán Viktor fociőrült, Bajnai Gordont sem lehet zavarba hozni a sportos kérdésekkel, a szombati BL-döntőn az Atlético Madridnak szurkol (egyébként a Barcelonának, de ők nem jutottak be), a világbajnokságon pedig a németeknek, „gyerekkori hagyomány”.

A nemrég strandolós videóval kétmillióra megzsarolt Molnár Zsolttal zárul a beszélgetés. A bulvárlap információ szerint Bajnairól is előkerülhet kompromittáló strandolós kép. A politikus töredelmesen bevallja, 14 éves kora óta nagy strandoló, egyszer pedig részt vett egy „meztelenek és bolondok fejelőbajnokságon”, az ott készült képek nyilvánosságra kerülésének nem örülne harminc év távlatából sem.