Jégpályává váltak a Fejér megyei utak

Az éjszakai ónos eső miatt keresztbe fordultak buszok, árokba csúsztak kamionok.

A közútkezelő huszonnyolc géppel éjfél óta végzi a síkosság-mentesítést. Az Alba Volán Zrt. tájékoztatása szerint Székesfehérvár és Dunaújváros között előreláthatólag 10 óráig szünetelteti a közösségi autóbusz-járatait.

Keresztbe fordult buszok az úton

Pusztaszabolcs közelében, az M6-os felhajtónál személyautó árakba csúszott, egy autóbusz pedig keresztbe fordult az úton. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók a helyszínen végzik a mentést. A mentés közben is több autó árokba csúszott. A Pusztaszabolcs felől érkezőket visszafordítják, a közútkezelő a helyszínen végzi a síkosság-mentesítést.

A József Attila utca Mezőfalváról kivezető szakaszán csúszott meg egy kamion, egy autóbusz pedig keresztbe fordult az úton. Szintén dunaújvárosi egység végzi a műszaki mentést.

A Szabadegyházáról a 62-es út irányába tartó útszakaszon kisteherautó felborult, a székesfehérvári hivatásos tűzoltók a helyszínen vannak, folyamatban van a baleset felszámolása.

Pótkocsis teherautó árokba csúszott, a pótkocsi pedig elzárja az utat Mezőfalván, a Fehérvári utcában. A mezőfalvai önkéntes tűzoltók a helyszínen vannak.

Keresztbe fordult egy kamion a 8123-as számú úton,Gántnál ma reggel 9 előtt. A balesetben senki nem sérült meg.

A jeges úton két kamion ütközött össze

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta.Személyi sérüléssal járó közúti közlekedési baleset történt 2014. január 31-én 3 óra 30 perckor a 61-es számú úton Cece és Alsószentiván között.  A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. Kerülni mindkét irányból Alap felé lehet.