Torgyán a mocsokról, Kósa feledékenységéről és a székházpiócákról

A Fidesz ügyvezető alelnökét a kisgazdák volt elnöke beperelte, mert paprikajancsinak nevezte. Nyert, de Kósa nem kért bocsánatot. Szerinte most nincs FKGP, de lesz.

Torgyán József az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta, hogy 2002 végén a rádióból értesült arról, hogy nem pártelnök. Hegedűs Pétert – a mostani vezetőt – nem tekinti pártelnöknek, mert az MSZMP volt tagja nem lehet az elnökség tagja, Független Kisgazdapárt pedig nincs is, a párt “álkisgazda székházpiócák” kezébe került.

Torgyán szerint a 2014-es választáson a Fidesz a kisebbik rossz, a jelenlegi ellenzék nem kormányzóképes, tragédia lenne hatalomra jutásuk. Gyurcsány Ferenc programja az egész magyarság ellen támad. A bizonytalan szavazók szerinte valójában nem azok, csak a kisgazdapárt nélkül nem tudnak kikre szavazni.

A nemzetmegtartó erő vidéken van, ezt sajnos csak verbálisan vette át a Fidesz. A megvalósításba azonban “szörnyűségek is becsúsztak” – magyarázta. Torgyán József közölte, hogy „ebben a mocsokban”, a politikában nem akar részt venni, de azt ígérte, hogy az FKGP-t 2014. augusztus 20-án, Ópusztaszeren egy nagygyűlésen feltámasztja.

Mint korábban a Hír24 megírta, azért a késleltetés, mert Torgyán doktor a választások előtt nem akarja megosztani a nemzeti oldalt. 

Címkék: választás 2014