Hány Torgyán József van az országban?

Az Egyenes Beszédnek és Kálmán Olgának sikerült beszélgetnie mindenki Torgyán Józsefével, vagyis csak Torgyán beszélt többnyire, vagyis nem is az igazi Torgyán?

Torgyán (nem tudjuk, melyik, de az, aki ott volt) a műsorban elmondta, 2002-ben a rádióból értesült arról, hogy már nem is pártelnök, a jelenlegi elnököt, Hegedüs Pétert pedig nem tekinti igazi elnöknek, mert az MSZMP volt tagja nem lehet az elnökség tagja. Független Kisgazdapárt pedig nincs is, a párt „álkisgazda székházpiócák” kezébe került. A teljes videó itt.

Kitört a kis kisgazdaháború

A párt közleményt adott ki, maga Hegedüs Péter (tudják, aki üzeni, hogy újra erősek) válaszol. A műsorban „egy láthatóan zavarodott viselkedésű idős ember önmagát Torgyán Józsefnek kiadva a műsorvezető idegeit is próbára tevő zagyvaságok sorozatával lepte meg a nézőket. Több bizonyítékunk van arra, hogy az illető nem az igazi Torgyán volt.” Hát hány Torgyán Józsefe van ennek az országnak?

Kép: Tumblr

Aztán a nyilatkozatban előkerül egy kis ügynökmúlt, egy kis Horn Gyula, mintha egy krimi forgatókönyvét olvasná az ember, belül pedig érzi, kampány van. Visszavonhatatlanul. A bizonyítékra sem kell sokat várnunk, íme:

„az igazi örülne most, hogy talpraállt „szeretett” pártja, örülne, hogy újra erős, örülne, hogy az általa lenullázott politikai szervezetet valaki a semmiből újjászervezte.”

Hegedüs nem hagyja magát, visszavág, igazi kisgazdaként kiegyenesíti verbális kiegyenesített kaszáját.

A „komoly politikus” kifejezésnek nem szinonimája a Torgyán név. A Torgyán név a „politikai bohóc” szinonimája. Igazi tehertétel ez a Független Kisgazdapárton.

Időutaznánk

Tegnap, mikor láttuk a tévében a nem tudjuk milyen, de Torgyánt, felőlünk az után gyártott is lehet, nagyon megörültünk, amikor bejelentette, hogy idén augusztus 20-án gyűlést tart Ópusztaszeren. Most, hogy látjuk, Torgyán még mindig tényező, ellenállhatatlan vágyat érzünk arra, hogy szóljunk Marty McFly-nak és Emmett Brown-nak, vagyis a Dokinak, hogy repítsenek minket már most augusztusba.