Folytatódik a Bencsik-Puzsér háború

Puzsér Róbert azt állította, Bencsik András letiltatott egy vele készült interjút. Bencsik szerint nem teljesen erről volt szó.

“A cenzor neve: Bencsik András. A Demokrata főszerkesztője letiltotta annak az interjúnak a megjelentetését, amelyet lapjának munkatársa készített velem. A szovjet-magyar barátság rendíthetetlen híve és Orbán Vezénylő Tábornok Úr leghűségesebb csicskása újra megmutatta, hogy a bolsevik nem vész el, csak átalakul” – ezt közölte Puzsér Róbert tegnap a Facebookon. Puzsér azóta elmondta azt is, szerinte azért tilthatták le, mert kvázi lekádározta Orbán Viktor miniszterelnököt, akinek az érdekében Bencsik Békemeneteket szervez.

A Demokrata főszerkesztője Puzsért ma cáfolni próbálta, kijelentve, hogy nem kért és nem is rendelt interjút tőle, és ezt a jövőben sem tervezi.

Mint írta – ugyancsak a Facebookon – egy külsős munkatárs ajánlott fel a lap szerkesztőségének közlésre egy ilyen cikket, de mivel a Magyar Demokrata sem most sem a későbbiekben nem kíván a bulvármédia szereplőivel foglalkozni, a felkínált interjút visszautasította.

Puzsér egyelőre nem reagált Bencsik állításaira, ellenben kitette a teljes interjút, amit ezen a linken olvashat el.

Címkék: