Ezért beszélt félre Gyurcsány

A volt miniszterelnök az ATV-ben nem találta a szavakat, állítólag a gyógyszerek miatt.

Különösre sikeredett az az interjú, amelyet Gyurcsány Ferenc adott péntek reggel az ATV-nek. Az egykori szocialista kormányfő, jelenlegi DK-elnök – ahogy az internetezők írták –, feltűnően vidám volt, mindemellett néha még az egyszerűbb szavak is megtréfálták.

A Bors végigvette a 20 perces interjúban elhangzott furcsaságokat, mi ezt nem tennénk, csak egy példa: Gyurcsány a cseréptető szóból „terépcsecsőt” csinált, igaz rögvest javította magá.

A Bors cikkéből kiderül, hogy a pártvezető tegnap stábja szerint is kissé dekoncentrált volt. Hajnali kettőkor keltette fel idegbecsípődése, számtalan fájdalomcsillapítót vett be. Annyit, amennyi egy lónak is elég lenne, így érzékeltette helyzetét a televízióban.

A reggel hétre megbeszélt interjút lemondani már nem akarta. Kocsiba ült, vezetni viszont nem tudott, ülni sem nagyon. Így végül taxival érkezett az ATV székházához. Onnan pedig az interjú után egyik munkatársa azonnal vitte is a kórházba. Órákig tartották bent, infúziót kapott, majd a péntek délutánt ágyban töltötte az otthonában.

Az interjút itt tudja megnézni.