Ismét változik a győri buszmenetrend

Az utasok észrevételei alapján a Kisalföld Volán Győrben és Sopronban is módosította egyesjáratok menetrendjét.

Győrben legutóbb augusztusban történt a legnagyobb áltozás a helyi közelekdésben. A járatszámokat némileg csökkentették, de több autóbusz menetrendje és útvonala is megváltozott, sokak örömére és bánatára. A Győr24 még május végén beszámolt arról, hogy augusztus elsejétől mi változik. Azóta már jópár hónap eltelt, az utasoknak bőven volt idejük kiismerni az új rendszert. Az elmúlt időszak tapasztalatai és az utasok jelzései alapján december 15-től újfent fontos változások lépnek életbe. Nézzük a különböző viszonylatokat:

1, 1A

2

A kora reggeli időszakban a járatok indulását a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Magyarországi Munkavállalók, Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének kérése alapján a kórházi munkarendhez igazították: minden naptípusban indul 5.20 és 5.50 órakor járat a Révai Miklós utcából, előbbi a kórházban dolgozók munkába járását segíti, utóbbi az éjszakai műszakból hazautazókét, igazodva a helyközi autóbuszjáratok menetrendjéhez.

2B

A forgalomirányító rendszer adatai alapján korrigálták (növelték) a menetidőt.

5, 5B, 5R

6

8

9, 9A

A forgalomirányító rendszer adatai alapján korrigálták (növelték) a menetidőt. Ebből adódóan a 9-es járatok 1-2 perccel korábban indulnak.

11

11A

12, 12A

14

15

15A

19

A forgalomirányító rendszer adatai alapján korrigáltuk (növeltük) a menetidőt. Ebből, valamint a 9-es járatok korábbi indításából adódóan a járatok 2-5 perccel korábban indulnak.

19A

22, 22A, 22B

A további viszonylatok részletes változásait a Kisalföld Volán honlapján olvashatja.