Részegen loptak kocsit, majd az árokba hajtottak

Elvitték munkatársuk kocsiját, aztán részegen jól össze is törték.

A sértett 2013. december 1-jén hajnalban értesítette a rendőrséget, mert győri albérlete elől Fiat Stilo gépkocsiját munkatársai az engedélye nélkül elvitték és megrongálták. Két fiatal kollégája a közös italozás során döntötte el, hogy éjszaka elmennek szórakozni.

A 44 éves férfit arra kérték, hogy kocsijával vigye be őket városba. A gyanúsítottak a visszautasítást nem tudták elfogadni, elhatározták hogy elkötik munkatársuk autóját. Az éjjeliszekrényből egyikük észrevétlenül kivette az indítókulcsot meg a forgalmi engedélyt és a kocsival bulizni mentek.

A hazafelé vezető úton a 20 éves ittas sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, letért az útról és az árokba csúszott. Az összetört autót hátrahagyva a fiatalok taxival utaztak vissza az albérletbe. A rendőröknek elmondták, nem állt szándékukban ellopni az autót, csak kocsikázni akartak.

A Győri Rendőrkapitányság D. Dávid Benjamin 20 éves kisújszállási és K. Zsolt Attila 23 éves pécsi lakos ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.