“Érdemes a stadionokra költeni” – képviselők a 8:1-ről

Fideszes képviselőket, kormánytagokat kérdeztünk arról, mit szólnak a magyar válogatott csúfos amszterdami vereségéhez, és az eredmény fényében továbbra is jó ötletnek tartják-e azt, hogy százmilliárdokat költünk stadionépítésre.

A legfrissebb számítások szerint 162 milliárd forint megy el stadionépítésekre, miközben a magyar válogatott sehol nincs a nemzetközi mezőnyben. Épp ellenkezőleg, legutóbb történelmi vereséget szenvedett.

A Fideszes képviselők és kormánytagok szerint ez viszont egyáltalán nem számít, ugyanúgy szükség van a stadionépítésekre, és nem kidobott pénz az a bizonyos 162 milliárd forint.

Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár szerint például a stadionépítés az építőiparról szól, Czomba Sándor foglalkoztatásért felelős államtitkár pedig úgy vélte, a stadionok nem a játékosoknak, hanem a szurkolóknak épülnek. Budai Gyula egykori elszámoltatási azzal hajtotta el stábunkat, hogy sajnálja, hogy egyáltalán elhangoznak olyan kérdések, amelyek a stadionokra költött milliárdokat feszegetik.

A Hír24 hétfő esti adásában Bárdos András Török Ferenc volt MLSZ elnökségi tagot, sportvezetőt kérdezte a magyar foci jelenlegi helyzetéről.

Tartsanak velünk minden este 7-től a STORY4-en!
Címkék: focistadion