A Sanoma értetlenséggel fogadja az őt ért támadásokat

A Sanoma Media Budapest Zrt. értetlenséggel fogadja és cáfolja mind a Magyar Nemzet Online, mind Kocsis Máté Fidesz-szóvivő kijelentését, miszerint a cég piactorzító és kormányellenes lépéseket kezdeményezett volna.

Szabó György, a vállalat vezérigazgatója kijelentette:

„A Sanoma Media Budapest tevékenységét kizárólag üzleti célok, és az üzleti hatékonyság vezérli, valamint az a szándék, hogy a magyar emberek életét az általa előállított szórakoztató, szolgáltató és hírtartalmakkal könnyebbé és tartalmasabbá tegye. A vállalatunk által megjelentetett nyomtatott és internetes kiadványok és szórakoztató televíziós műsorok célja az, hogy a lehető legtöbb olvasót, médiahasználót vonzzák magukhoz. A vállalat portfóliójába tartozó termékek –  szórakoztató jellegük miatt – alkalmatlanok is arra, hogy  azokban politikailag elfogult tartalmak jelenhessenek meg.”

A cég vallja a média mindenkori kormányoktól való függetlenségének, a politikai szereplőktől való távolságtartásának elveit. A Sanoma Media Budapest Zrt. célja, hogy színvonalas termékeivel az általa elért több millió fogyasztó teljes elégedettségét váltsa ki.

A Hír24 kiadója a Sanoma Media Budapest Zrt.

Címkék: közlemény