Tarló és szalmabála tüzek a megyében

Három tűzesetnél és egy műszaki mentésnél kellett beavatkozniuk a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egységeinek a tegnapi nap folyamán.

Tarló és szalmabála tüzekhez riasztották a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egységeit július 10-én. Csanyteleken, a Bordányt Forráskúttal összekötő út melletti területen, továbbá a szegedi alsókikötő soron kellett oltaniuk a kiérkező tűzoltóknak – tájékoztatta a Vásárhely24-et Arany-Tóth Attila, szóvivő. A kiérkező szegedi, csongrádi és ruzsai egységek a lángokat megfékezték, személyi sérülés egyik esetnél sem történt.

Az esti órákban Fábiánsebestyén és Árpádhalom között két személygépkocsi ütközött frontálisan. A kiérkező szegedi hivatásos és fábiánsebestyéni önkéntes egység a négy könnyű sérülttel járó balesetnél a járművek áramtalanítását végezte el.

A reggeli órákban egy téves riasztás is érkezett. A makói Szegfű utcából, egy ott parkoló traktorból olajfolyást jelentettek, azonban a kiérkező tűzoltók semmilyen erre utaló nyomot nem találtak.