Gyűjtőjegyet és 24 órás buszbérletet is vehetünk Győrben

Augusztustól vezetik be a 10 jegyet tartalmazó köteget, melyet kedvezményesen vásárolhatunk. A buszsofőrnél továbbra sem éri meg jegyet váltani.

A Győr területén közlekedő helyi autóbuszjáratokon érvényes menetjegy- és bérlettípusokat valamint azok díjait és a pótdíjakat a város és a Kisalföld Volán Zrt. között létrejött szerződés tartalmazza. A leírtak szerint új típusú menet- és bérletjegyek jelennek meg. Néhány információ az árakról:

Menetjegy elővételben: bruttó 250 Ft (nettó 196,85 Ft)

Gyűjtőjegy: bruttó 2.250 Ft/10 db(nettó 1.771,65 Ft/10 db)

Menetjegy az autóbuszvezetőnél: bruttó 440 Ft (nettó 346,46 Ft)

Családi jegy: bruttó 700 Ft (nettó 551,18 Ft)

Menetdíj a Citybuszon: díjmentes.

Új, 24 órás bérlet:

A 24 órás bérlet bármely kezdőnappal és időponttól (óra, perc) váltható, és az érvényességének kezdetétől számított 24 órán át (a bérleten feltüntetett időpontig) érvényes azzal, hogy az érvényesség idején belül megkezdett utazás annak lejárta után még befejezhető. A bérlet a rajta feltüntetett időpont előtti időszakra utazási jogosultságot nem keletkeztet.

A bérlet kizárólag a menetjegy és bérletkiadó automatákból vásárolható és külön igazolvány nélkül jogosít utazásra. A bérlet használatára az a személy jogosult, aki azzal az utazást megkezdte. Érvénytelen és a Szolgáltató bevonja azt a 24 órás bérletet, amelyet az utazás megkezdése után átruháztak.

Új menetjegy-típus a gyűjtőjegy:

Augusztus 1-jétől bevezetésre kerül a kedvezményes árú, 10 db-os gyűjtőjegy. A 10 db-ból álló kedvezményes árú gyűjtőjegy ára a 10 db gyűjtőjegyre vonatkozik. A gyűjtőjegy kizárólag menetjegy- és bérletkiadó automatából vásárolható. A gyűjtőjegyre egyébként a menetjegyre vonatkozó szabályokat kell alkalmazni.Gyűjtőjegy esetén a számlaadás feltétele, hogy az adott gyűjtőjegyhez tartozó valamennyi (10 db) gyűjtőjegyet együtt kell bemutatni.

További információk a Kisalföld Volán Zrt. oldalán olvashatók.