VIP jegyet nyertek az SZMF fesztiválra a Győr24-gyel!

Két szerencsés nyertesünk szerdán vehette át a belépésre jogosító kártyákat a Szigetközi Music Fesztiválra, mely pénteken nyitja meg kapuit.

Tárkányi Márk és Roncz Diána nevét sorsoltuk ki, akiknek utólag is gratulálunk az értékes nyereményhez. Ők egész biztosan ott lesznek a megye legszínesebb zenei rendezvényén Dunaszegen. Olvasóink tegnap vehették át VIP jegyeiket. A fotón Tárkányi Márk, és Diána testvére, Roncz Noémi a nyereménnyel.

A programokról részletesen itt, valamint ezen a linken olvashat!

Kedves olvasóink! A verseny június 27-én lezárult! Kisorsoltuk a szerencsés nyerteseket!

A két VIP jegy boldog gazdája: Tárkányi Márk, és Roncz Diána! Gratulálunk a nyerteseknek!

Kedves olvasóink, akiknek még nem volt szerencséjük, ne csüddegjenek! Hamarosan újabb nyereményjátékok indulnak a Győr24-en!
_______________________________________________

A fesztiválról és a fellépőkről már korábbi cikkünkben is beszámoltunk. A híres haza előadók mellett világsztárok is gondoskodnak a felhőtlen hangulatról, ráadásul a többnapos koncertsorozatban mindenki megtalálhatja a kedvére való zenei stílust!

Olvasóink abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a Győr24 játékán most  két VIP jegyet sorsolunk ki, mellyel a szerencsések teljes hosszában kiélvezhetik a Dunaszegen zajló fesztivált.

A teendő mindössze a következő:

Nevezz meg három fellépőt vagy zenekart akik fellépnek a fesztiválon!

Lájkold a fesztivál Facebook oldalát!

Lájkold a Győr24 Facebook oldalát!

A válaszokat június 27-ig várjuk a takacszsolt19@gmail.com e-mail címre!

Sok sikert és jó szerencsét kívánunk mindenkinek! Addig is szemezgessen a programokból ezen a linken, valamint az SZMF feszt hivatalos oldalán!