Popeye utazhat a londoni ötkarikás játékokra

A szegedi Kati Cukrászdának kedvezett a szerencse az EDF DÉMÁSZ üzleti ügyfelei között szervezett sorsoláson.

Az ősszel indított kampányban azok a kis- és középvállalati ügyfelek vehettek részt, akik a 2011. november 24-éig esedékes szolgáltató választási határidőig az EDF DÉMÁSZ üzleti ügyfeleinek szolgáltató EDF Energiával kötöttek szerződést.
Az EDF a 2012-es Londoni Olimpiai és Paralimpiai Játékok hivatalos támogatójaként a 2012-es évre szerződő partnerek között egy, a 2012-es londoni ötkarikás játékokra szóló kétfős utazást sorsolt ki.
A közjegyző előtt megtartott sorsoláson csaknem 600 üzleti ügyfélből választották ki a nyertest. A szerencse több mint 27 éve hűséges ügyfél, Szabadi Istvánné, a szegedi Kati Cukrászda tulajdonosa mellé szegődött, nyereménye egy hatnapos utazás Londonba, az ötkarikás játékokra. Az ajándék útnak leginkább a nyertes fia, Popeye örülhet, hiszen édesanyja a Big Brother egykori sztárjának ajánlotta fel a nyereményt. Popeye, vagyis Szabadi István, aki kick boksz-osként egykor maga is aktívan sportolt,  másodmagával június 26-án utazhat Londonba és az olimpiai versenyszámok közül több ígéretes, magyar érdekeltségű versenyen is szurkolhat. Az olimpiai belépők között judo, vízilabda, párbajtőr és evezés elődöntőkre és döntőkre szóló jegy is van. Az evezős futamokban érdekelt lehet az EDF DÉMÁSZ alkalmazottja és egyben világbajnok evezőse, Varga Tamás is. Popeye a londoni ötkarikás játékokon személyesen bíztathatja versenyzőnket.