Mélyben a forint, vitás végtörlesztés, bírság a Mal Zrt-nek [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Mélybe rántotta a forintot az országvédelem. Éves mélyponton a magyar deviza euróhoz viszonyított árfolyama. Szakértők szerint nem elképzelhetetlen a 300 forintos euró.
Bővebben…

Végzetes hibák a kormány végtörlesztési javaslatában. Az Orbán Viktor által bejelentett Országvédelmi Tervben több olyan hiba is van, melyek közül egy is bőven elegendő lenne az elvetéséhez.
Bővebben…

Megtiltaná az állami vezetők végtörlesztését az MSZP. Mesterházy Attila szerint a Fidesz-KDNP képviselői így megmutathatnák, hogy nem a saját érdekükben javasolták a tervet. Lázár János támogathatónak tartja az ötletet.
Bővebben…

Kósa 11 milliót spórolhat a végtörlesztéssel. A debreceni polgármester sokat megtakaríthat, ha a zsebében van 36 millió forint.
Bővebben…

Történelmi csúcson az üzemanyagok ára. Bruttó 5-5 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt.
Bővebben…

Felmentették a Sukoró-ügy egyik vádlottját első fokon. Az izraeli-magyar üzletember a bíróság szerint a bűncselekmény elkövetésekor azt hitte, nem követ el bűncselekményt.
Bővebben…

Több mint 135 milliárdos bírságot kapott a MAL Zrt. A cég a „vörösiszap elhelyezésére szolgáló hulladéklerakó üzemeltetése során bekövetkezett környezetkárosítás miatt” köteles megfizetni a bírságot.
Bővebben…

Maradnak az életveszélyes társasházak Budapesten? A fővárosi kormányhivatal szerint a jelenlegi jogszabályok nem teszik lehetővé a járókelőkre is veszélyt jelentő épületek felújításának kikényszerítését.
Bővebben…

Címkék: hírösszefoglaló