Opel haszongépjárművek – Bírják a terhelést!

Nehéz a munkája? Netán megterhelő? Vagy túlontúl helyigényes? Sokat kell szállítania? Akkor ismerje meg a sokoldalú Opel haszongépjárműveket, mert velük könnyedén megoldható bármilyen feladat.

Válassza az Opel haszongépjárművek valamelyikét, mert nemcsak, hogy páratlanul praktikus munkatársak, de a Corsavan, a Combo, a Vivaro és a Movano modellek most kedvező áron megvásárolhatók.

Egy haszongépjármű megvásárlása nagy befektetés, komoly előzetes mérlegelést igényel. Valódi értékét az adja meg, hogy mennyire válik az Ön és vállalkozása hasznára. De a hatékonyságon túl fontos szempont manapság az is, hogy az autó tükrözze vissza a vállalkozás sikerességét és képviselje a cég vállalati értékét is.
Az Opel haszongépjárműveit úgy tervezték meg, hogy minél inkább kielégítse használója igényeit, és hogy az autó ott tölthesse a legtöbb időt biztonsággal, ahol a legkeményebben dolgozik: az utakon.
Az Opel haszongépjárművek mindegyike másban erős, és van, amiben egyformán jól teljesítenek: kimagaslóan jó teherbírás, stílusos, markáns külső megjelenés, tágas vezetőfülke, könnyű kezelhetőség, rendkívül alacsony üzemköltségek, bizonyított megbízhatóság és hosszú szervizintervallum.

Opel Corsavan
Agilis kisautó, mely éppúgy otthon érzi magát a városban, mint a kanyargós vidéki utakon, vagy az autópályán. Egy sor praktikus tulajdonsága mellett elsősorban a kényelem, a képesség és a biztonság jellemzi az Corsavant. Az alapmodell mellett Business Edition változatban is elérhető, ami azok számára lehet ideális választás, akik sok időt töltenek az utakon.

Opel Combo
Különösen praktikus jármű, amely intelligens szállítási megoldást kínál: a rakodótér nagyságában és a teherbírásban is rendkívül jól teljesít. Az ötletes megoldások és bizonyított tartóssága révén az üzleti élet bármilyen kihívására megfelel: sokoldalú, funkcionális és hatalmas munkabírású. Rendelhető nagyméretű kétszárnyú hátsó ajtóval, vagy választható felfelé nyíló hátsó ajtóval is. A FlexCargo® rendszerét speciálisan a Combo rakteréhez alakították ki, hogy a különféle rakományok kezelése gyorsan és egyszerűen történjen. Bármilyen hosszú tárgyat is szeretne szállítani, vagy ha csak egyszerűen plusz helyre lenne szüksége, a hátsó utasülések egyetlen mozdulattal könnyedén hátradönthetők.

Opel Vivaro
Kategóriája legjobb teherbírással rendelkező autója. Különböző típusú motorral és többféle tengelytávval is kapható. Ideális alapot nyújt a speciális karosszéria-átalakítások számára, bármilyenek is legyenek az üzleti elvárásai.
A Vivaro az egyik legrugalmasabb haszongépjármű. Legyen hosszú vagy rövid tengelytávú, magas vagy alacsony tetőmagasságú, normál vagy duplakabinos kivitelű, lehajtható oldalfalú vagy platós a teherautó, mind tovább alakíthatók.

Opel Movano
A haszongépjárművek legnagyobbika több változatban is kapható, ám mindegyiket ugyanaz, nagyfokú vezetői kényelem, páratlan erő és hatékonyság jellemzi. Az Opel Movanoval biztos lehet benne: egyetlen feladat sem bizonyul majd túl nagy falatnak. Képes hatalmas mennyiségű áru játszi könnyedségű befogadására. Az Opel Movano négyféle járműhosszal, háromféle tetőmagassággal, valamint első- vagy hátsókerék-meghajtással érhető el.

Címkék: PR-cikkek