Sátánisták lehettek az öcsödi gyilkosok

Tárgyi bizonyítékok alapján a rendőrök azt valószínűsítik, hogy az öcsödi gyilkosság gyanúsítottjainak egyik, vagy mindketten az ördög hívei - írja a Blikk.

Fordulat történt az öcsödi gyilkosság ügyében: a Blikk információi szerint a házkutatás során több olyan tárgyat és jelet találtak a rendőrök, amely arra utal, hogy a gyanúsítottak egyike vagy mindkettejük az ördög híve. A bulvárlap szerint ez magyarázhatja a holttest szinte szakszerű feldarabolását, a testrészeket ugyanis az ízületeknél választották szét.

Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a gyanúsítottak sátánista mivoltáról szóló információt nem erősítette meg, mint ahogy azt sem, hogy a gyanúsítottak kvázi élettársi kapcsolatban éltek volna.

Mint ismert, néhány napja egy 17 éves fiú, a tavaly eltűnt kunszentmártoni Tóth László maradványaira bukkantak, és két öcsödi gyanúsítottat letartóztatott a bíróság, J. Bálint és J. Benedek beismerő vallomást tett. Az általuk elmondottak csupán egy pontban egyeznek meg: abban, hogy gyors munkát végeztek, az áldozat nem szenvedett. Minden más pontban egymással ellentétesen vallottak.

A rendőrség kiderítette, hogy az áldozat nem volt barátságban a gyilkosaival. Mindössze néhány napja ismerte meg őket a kunszentmártoni buszpályaudvar mellett üzemelő, Chicago nevű kocsmában.