Intenzív osztályon Suchman Tamás

Mentőhelikopterrel szállították a Kaposi Mór Oktató Kórházba Suchman Tamást a hétvégén. Az MSZP egykori meghatározó politikusát stroke gyanújával kezelik a kaposvári kórház intenzív osztályán - írja a kapos.hu

Suchman Tamás állapotáról családja kérésére a korházban nem adhattak felvilágosítást, azonban a kapos.hu úgy értesült, állapota stabil, folyamatosan javul, és kedden kora este már hozzátartozói is meglátogathatták a családfőt. Barátai és ismerősei aggódva érdeklődtek egymástól arról, hogy mi történt az életerős képviselővel, és minden órában várták a híreket. Kedden már ők is megnyugodtak, és azt remélik mihamarabb meggyógyul a politikus.

Azt, hogy mi vezethetett a súlyos betegség kialakulásáshoz, nem tudni, de a politikus társai szerint az bizonyos, hogy a nagy teherbírású, folyton utazó politikus, nem tudott elég időt szánni a pihenésre, és a regenerálódásra, és a dohányzásról sem mondott le – írja a kapos.hu.

Amikor a pártja tavasszal vereséget szenvedett, azt nyilatkozta újságírók kérdésére: “Sziklák gördültek le a szívemről”. A Horn-kormány egykori minisztere húsz év után távozott a parlamentből. Akkor úgy nyilatkozott, ezzel nagy nyomás alól szabadult fel, mert több ideje marad a kikapcsolódásra és családtagjaira. Azt tervezte, pár hónap pihenés után a gazdasági szférában folytatja az életét, és Marcaliban megtartja MSZP-s városi elnöki és választókerületi elnöki tisztét is.

Címkék: Belföld