Rács mögött a TV2 sztárja

Erőszakos közösülés bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vette a rendőrség csütörtök este Damu Roland sorozatszínészt - erősítették meg az MTI információját a gyanúsított ügyvédei, Papp Gábor és Szigethy György.

Damu Roland részletes vallomásában “egyértelművé tette”, hogy ártatlan, továbbá poligráfos vizsgálatot kért, hogy bizonyítsa igazát.

A rendőrség csak annyit közölt, hogy súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt állítottak elő egy 36 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

A BRFK hivatalos tájékoztatása szerint a férfi 2010. november 17-én 20 óra körül felment az angyalföldi lakására a volt barátnőjével, majd ott feltehetően több alkalommal bántalmazta a sértettet, aki segítségért kiabált. Ezután a férfi fenyegette és kérdőre vonta, majd elengedte a sértettet, aki taxival hazament. Otthonról értesítette egy barátját, aki kihívta a mentőket.

A 28 éves nőt a mentők kórházba szállították, hogy sérüléseit ellássák. A nő a kórházból értesítette a rendőrséget, és feljelentést tett a volt barátja ellen.

Az ügyben a további eljárást a XIII. kerületi rendőrkapitányság folytatja le.

A blikk.hu azt írja, hogy Damu Roland és kedvese, P. Tímea 2008-as Miss World Hungary döntőse két éve jártak jegyben, de kapcsolatuk az utóbbi időbe megromlott és többször szakítottak is.

Damu Roland, a TV2-ön futó Jóban Rosszban sorozat színésze a bulvárlapok figyelmét évekkel ezelőtt azzal keltette fel, hogy felpofozta az egyik kolléganőjét, aki egy buli után beült a színész által hívott taxiba.