Tartós Befektetési Számlák kamatadó-kedvezménnyel

Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne megtakarításait anélkül felvenni, hogy a kamatadó elvinné a kamatok jó részét? 2010. október 1-től bátran ajánljuk az Allianz Tartós Befektetési Szerződését!

Az Allianz tartós befektetési szerződés a bankszámlájához kapcsolódó megkülönböztetett értékpapírszámla. Az ezen elhelyezett megtakarítását és annak hozamát a szerződés lejáratakor kedvezményes árfolyamnyereség-, illetve kamatadó megfizetésével veheti fel.

Tartós befektetési számlát már 25 ezer forint befizetéssel indíthat, melyet az adott gyűjtőévben még tetszőleges számú alkalommal és összeggel növelhet.

Versenyképes hozam

Az Allianz három nyíltvégű befektetési lehetőséget kínál 3-5 éves időtávra, melyek közül kiválaszthatja a kockázatviselési képességének és hozamelvárásának legmegfelelőbbet.

Allianz Stabilitás Befektetési Alap

Azoknak ajánlott, akik három évet meghaladó időtávra keresnek biztonságos befektetést, de nem szeretnének a kötvényeknél magasabb, például részvénypiaci kockázatot vállalni.
Az alap portfoliójában túlnyomórészt alacsony kockázati szintet képviselő magyar pénzpiaci befektetések illetve államkötvények találhatók.

Allianz Egyensúly Befektetési Alap

Azoknak az ügyfeleknek jó választás, akik a kötvénybefektetések mellett a részvények hozamát is élvezni szeretnék, és minimum 3 éves időtávban gondolkodnak, hogy portfoliójuk a kisebb-nagyobb piaci turbulenciákat átvészelje.

Allianz Lendület Befektetési Alap

A hosszabb távon gondolkodó és a magasabb hozam reményében az átlagosnál nagyobb kockázatot is felvállaló befektetőknek ajánljuk.
Az alap portfoliójában nagy hangsúlyt kapnak a részvénybefektetések.

Ha kockázatviselési képessége vagy hozamelvárásai megváltoznak, tetszőleges gyakorisággal és költségmentesen áthelyezheti megtakarítását a másik két tartós befektetési alap valamelyikébe.

Ha szüksége lenne pénzére, mérsékelt, évente csökkenő mértékű (3%, 2%, 1%, a 3. évet követően 0%) visszaváltási költség megfizetése mellett lehetősége van napi árfolyamon hozzáférni megtakarításához és annak hozamához.

Az alapok befektetési politikájáról, a befektetés kockázatairól az Alapok tájékoztatójából informálódhat az allianz.hu internetes oldalon vagy fiókjainkban.

További információk!

Címkék: PR-cikkek