Szavazzon és nyerjen Citroën C3-at!

Az autóMAGAZIN mindig is nagyra értékelte olvasói véleményét, november végéig azonban nem csupán köszönettel, hanem akár egy Citroën C3-assal is honorálja azt.

Az ország egyik vezető prémium autós havilapja idén is megszervezi az Ön Autója szavazást, amelyen bárki leteheti voksát kedvenc modellje, pontosabban, modelljei mellett: összesen tíz kategóriában, a kisautóktól a kabriókon át a szabadidőautókig várják a szerkesztők a válaszokat, akár az autóMAGAZIN novemberi számához mellékelt levelezőlapon, akár egy erre a célra szolgáló, online felületen.

Ezzel egy időben a magazin testvérkiadványai a világ tizenhat más országában is megszervezik ugyanezt a felmérést, így a végső összegzésnél nem csak az derül majd ki, hogy a magyar autórajongók mely modelleket tartják a legnagyobbra, hanem az is, hogy ez mennyiben tér el az európai átlagtól – vagy éppen a kínai olvasók preferenciáitól.

ÚJ CITROËN C3. A VISIODRIVE

Az Ön Autója szavazás minden évben hoz váratlan eredményeket, egyetlen szavazatot azonban máris borítékolhatunk: a válaszokat beküldő olvasók egyikének minden bizonnyal a Citroën C3 lesz a kedvenc autója – hiszen ezt a modellt sorsolja ki a játékosok között az autó MAGAZIN.

Címkék: PR-cikkek