Autós üldözés volt Budapesten – képekkel

Több kerületen át üldöztek egy ittas autóst a rendőrök Budapesten csütörtök délelőtt. Több kocsi, köztük két rendőrautó is megrongálódott. Nézze meg a balesetről készült fotókat!

Több kocsi is megrongálódott, miközben több kerületen keresztül üldöztek egy autóst a rendőrök csütörtök délelőtt Budapesten. Végül a XIV. kerületben állították meg.

A 35 éves sofőr saját elmondása szerint ivott, ezért nem állt meg a rendőrök jelzésére – tudta meg az MTI a BRFK szóvivőjétől. Tafferner Éva elmondta: a Sziget Fesztivál környezetében elsősorban a gépkocsitolvajok kiszűrésére úgynevezett áteresztő pontokat létesítettek, és egy ilyennél próbálta meg egy járőr megállítani a járművet. Ő azonban elhajtott és 120-130 kilométeres óránkénti sebességgel menekült az őt üldöző rendőrök elől.

A szóvivő megerősítette az MTI értesülését, mely szerint az üldözés során két rendőrautó is megrongálódott a Széchenyi utca és a Kolozsvár utca kereszteződésében. Az egyik járőrautó kisodródott és két parkoló civil járművet is megrongált, de senki nem sérült meg.

A száguldozó járművet végül Zuglóban, a Mogyoródi úton sikerült feltartóztatni. A sofőrt és a kocsiban ülő három nőt előállították. A rendőrség megvizsgálja a sofőr és a kocsi okmányait is, így azt is, hogy valóban övé volt-e a jármű.

Az autóst Budán akarták igazoltatni, és végül a XIV. kerületben fogták el. Őt és utasait is előállították. (Fotó: MTI) – KÉPGALÉRIA!