Vicsek Ferenc a Klubrádió új főszerkesztője

Gál J. Zoltán egykori kormányszóvivő lett a Vasárnapi Hírek című lap főszerkesztője.

Nem lesz változás a Klubrádió műsorában – mondta Vicsek Ferenc, a rádió új főszerkesztője, akit szerdán nevezett ki Arató András, a kereskedelmi adó tulajdonosa. Vicsek Ferenc úgy véli, ha jól végzi a munkáját, a hallgatók nem érzékelik majd, hogy új főszerkesztője lett a rádiónak, ő pedig “semmilyen változást” nem tervez.

A Klubrádió műsorkészítői határozzák meg a rádió műsorát, és közülük senki nem kapott utasítást, hogy bármit másképp csináljon, mint eddig – mondta Vicsek Ferenc.

A Klubrádió főszerkesztője eddig Bocskay Zsolt volt, Vicsek Ferenc a helyetteseként dolgozott. A comment:com elnevezésű blog értesülése szerint Bolgár György, a rádió Megbeszéljük című műsorának vezetője lesz a rádió főszerkesztő-helyettese.

Az index.hu értesülése szerint Gál J. Zoltán egykori kormányszóvivő, az MSZP volt országgyűlési képviselője lett a Vasárnapi Hírek című lap főszerkesztője. A Gyurcsány-kormány egykori miniszterelnöki kabinetjének vezetője az eddigi főszerkesztőt, Avar Jánost váltotta. Gál J. Zoltán az Index szerint szerdán már értekezletet is tartott a munkatársaknak.