Stohlt előre figyelmeztették

Annyit ivott a színész péntek éjszaka egy belvárosi kávéházban, hogy mindenki látta, ennek nem lehet jó vége. De hiába beszéltek, Stohl közölte, ő így is kiválóan vezet - állítja a Bors.

A Bors birtokába jutott információk szerint Stohl András a balesetet megelőzően egy társasággal ivott és mulatott egy budapesti belvárosi népszerű művész-találkozóhelyen. A színész, társaival a Nemzeti Színházban futó, A park című darab pénteki előadása után tért be a kávézóba, és úgy tudják, órákat töltöttek ott.

A hírek szerint Stohl annyi alkoholt ivott, hogy többen – köztük a bár egyik tulajdonosa is – figyelmeztették hazaindulása előtt, hogy ne üljön a volán mögé, mert részeg. Stohl azonban csak legyintett az intő szóra, és azt válaszolta: ő ebben az állapotban is kiválóan vezet – írja a Bors.

Stohl András szombat hajnalban, négy óra körül a főváros és Fót között okozott közlekedési balesetet, majd ezt követően elhagyta a helyszínt, így a rendőrök otthonából állították elő a színész-műsorvezetőt.

A két balesetet szenvedő autóban összesen heten ültek: az egyikben öt fiatal utazott, egyiküket zúzódásokkal és agyrázkódással szállították kórházba. A másik kocsiban utazó hetvenhét éves férfi combnyaktörést szenvedett.

Nem bocsátott meg az áldozat

Hiába látogatta meg áldozatát vasárnap Stohl András, az idős férfi kórházi ágyán fekve nem fogadta el bocsánatkérését – írja a blikk.hu.

Az idős férfi az Árpád kórház traumatológiai osztályán sínekkel rögzített végtagokkal fekszik. Amikor sérüléseit próbálta megmutatni, annyi ereje sem volt, hogy paplanját félrehúzza. Könnyek csordultak ki szeméből a tehetetlen dühtől, amelyet érzett – olvasható a blikk.hu-n.

Ha nem is próbált meg segíteni rajtam, legalább megvárhatta volna a mentőket meg a tűzoltókat. Ettől az embertől én ott halhattam volna meg – mondta el kórházi ágyán Kaincz Pál, aki nyugdíjasként kis földjét művelgeti, terményeit pedig a piacon értékesíti, mert mint mondta, csak így tudja megteremteni családjának a megélhetéshez szükséges pénzt.

Viagra és borosüveg az autóban

Borosüvegek és potencianövelő gyógyszer lapult a színész kocsijában, a sebességmérő óra pedig 95 km/órás sebességnél akadt ki a baleset pillanatában – számolt be a blikk.hu.

A baleset színhelyén a Blikk fotóriportere Stohl összetört kocsijának hátsó ülésén vadászatnál használt eszközöket is látott. Ezek között egy olyan távcsőre lett figyelmes, amelynek forgalmazása, birtoklása és használata bűncselekménynek számít. Mindezek mellett potencianövelő gyógyszert is találtak a színész kocsijában – állítja a blikk.hu.