Román autók okoztak balesetet a fővárosban

A Budapest VI. kerületében történt balesetben 11 ember sérült, köztük két gyalogos, a XIII. kerületben pedig mikrobusz borult az oldalára.

Az éjszakai órákban történt súlyos közlekedési baleset Budapest VI. kerületében, amikor az Izabella út és Aradi utca kereszteződésében egy magyar és egy román rendszámú személygépkocsi ütközött össze.

Az ütközést követően a román rendszámú keresztülsodródott a zebrán, ahol két gyalogost elgázolt, majd a parkoló autóknak csapódott, a másik jármű a közeli lakóház sarkának rohant.

A balesetben összesen 11 fő sérült különböző mértékben. Az elsődleges információk szerint a román gépkocsit vezető fiatalember a baleset előtt rosszul lett, és a jármű fékezés nélkül száguldott a kereszteződésbe.

Személyi sérüléssel járó baleset történt Budapest XIII. kerületében is, amikor a Hegedűs Gyula utca és Ipoly utca kereszteződésében egy román rendszámú mikrobusz és egy személygépkocsi ütközött össze.

Az ütközést követően a mikrobusz a parkoló autóknak csapódott, majd felborult. A karambolban két fő megsérült a kisbuszban ülők közül, továbbá 5 parkoló autó is megrongálódott.