Busz vonszolt egy részeg férfit

Busz alá esett részegen egy férfi és életveszélyes sérüléseket szenvedett. Makóra akart eljutni, de a Szegedre tartó buszon akadt fenn.

Életveszélyesen megsérült az a férfi, aki egy busz alá esett péntek este Hódmezővásárhelyen, miután a jármű vonszolta magával – jelent meg a rendőrség a honlapján.

A a 36 éves férfi, aki egy társával együtt Makóra szeretett volna eljutni és akkor érkezett a megállóba, amikor a busz már elindult. Ezért utána szaladt, majd eddig tisztázatlan körülmények között a jármű alá került és ott felakadt. Így a járat több száz méteren vonszolta magával, egészen addig, amíg az utasok észrevették, és szóltak a sofőrnek, hogy álljon meg.

A férfit a tűzoltók szabadították ki, majd a mentőszolgálat munkatársai közel háromnegyed órán keresztül dolgoztak azon, hogy szállítható állapotba hozzák. Ezután a szegedi traumatológiai klinikára vitték életveszélyes állapotban, ahol azonnal műteni kezdték.

A rendőrségi vizsgálat megállapította, hogy erősen ittas volt, és a sofőr valószínűleg nem észlelte a balesetet. Utólag az is kiderült, hogy a busz nem is Makóra, hanem Szegedre tartott.