Eltört a sín Füzesabonynál

Síntörés miatt késnek a vonatok a Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon. Karcag és Kisújszállás között a felsővezetéket már megjavították.

Füzesabony és Mezőkövesd állomás között fél kilenc óta síntörés nehezíti a reggeli vonatközlekedést, a szerelvények csak egy vágányon közlekedhetnek. Emiatt a Budapest–Hatvan–Miskolc vasútvonalon 10-15 percet is késhetnek a vonatok. A szakemberek az eltört sínszakasz helyreállítását megkezdték, várhatóan a délelőtti órákban befejezik.

Háromnegyed kilenckor megjavították a megsérült felsővezetéket Karcag és Kisújszállás között. Újra két vágányon közlekedhetnek a személyszállító vonatok. Mint arról már korábban írtunk: háromnegyed hétkor, Karcag és Kisújszállás állomások között egy Nyíregyházáról Ceglédre tartó személyvonat áramszedője letört, a vonat nem tudott továbbközlekedni. A felsővezeték is megsérült, emiatt Kisújszállás és Karcag között csak egy vágány volt járható. A Budapest-Szolnok-Debrecen vasútvonalon közlekedő személyszállító vonatok menetidejében 10-15 perces késések lehetnek.

A közlekedésről a MÁVDIREKT 06 40 49-49-49-es helyi tarifával hívható telefonszámán lehet érdeklődni.

Címkék: Belföld