Pihenés és feltöltődés egész évben

Kezdje az újévet egy kellemes kikapcsolódással és pihenéssel Hévízen! Játsszon most velünk, válaszoljon 3 kérdésre és nyerhet egy hétvégét a fürdőparadicsomba!

Hévízre, a különleges hangulatú tóparti kisvárosba például az év minden hónapjában érdemes ellátogatni. Akik már jártak télvíz idején Hévízen, azok biztosan tudják, hogy mekkora élmény az, amikor az ember a természetes, melegvízű tóban fürdőzhet a szabadban , miközben körülötte minden havas és hideg .
De Hévíz városának nem csak ez az egyetlen különlegessége van. Szeptembertől egy másik kuriózummal is rendelkezik, mégpedig Magyarország egyetlen Magyar Termék Nagydíj ®-as szállodájával.

A NaturMed Hotel Carbona**** superior, merthogy róluk van szó, 2009 szeptemberében, a Parlament Felső Házában vehette át a kitüntetést, melyet az Egészség művészete pályázatával érdemelt ki.

A gyönyörű arborétumszerű kertben épült komplexum, egy 261 szobás szállodát és egy majdnem 1000 m2 felületű fürdőparadicsomot rejt. Az egyébként szabadtéri élményfürdőről a téli időszakban sem kell lemondaniuk a vendégeknek, hiszen minden év novemberében egy komolyabb sátortetőt építenek az élményfürdő fölé, mely alatt áprilisig biztosított a kellemes meleg klíma. A kényeztetésről pezsgőfürdők, hát-, nyak-, és vállmasszírozó elemek, pezsgőágyak, és vízgomba gondoskodik.

Egyedi stílusú fedett termálfürdője és uszodája szauna-szigettel – finn szauna, merülő medence, aromakamra, gőzfürdő, tepidárium, wellness- medence – ilyenkor igazi ellazulást és pihenést biztosít. A hagyományos hévízi gyógy kúrát bármikor kipróbálhatjuk a római korokat idéző termálfürdőben, de ez mellett a legmodernebb wellness szolgáltatások sora is ránk vár. Ember legyen a talpán, aki tud közülük választani, hiszen kényeztető masszázsok, pakolások, illóolajos és fényterápiás fürdők mellett, lazító, stresszoldó, frissítő wellness kezeléseket vehetünk igénybe.

Akik pedig a fürdés helyett vagy mellett még más wellness szolgáltatást is kipróbálnánk, bátran válasszanak keleti mozgásterápiák és meditációs programok (Tai Chi, jóga, Thai masszázs), Kneipp – terápia, a Mexikóból származó bio aloe vera levéllel végzett masszázsok, Thalasso terápiás kezelések, ill. különböző salaktalanító-, fogyasztókúrák és a híres Buchinger-féle léböjtkúra között. Az aktív pihenés kedvelői számára igazi „mozgalmas” kikapcsolódást nyújthat, a fittness terem mellett, a vízi torna és a számos szabadtéri sportolási lehetőség.

A sok-sok program után pedig beülhetünk a szálloda legújabb kávézójába, a Platán Café & Juice Bárba, ahol elfogyaszthatjuk a délutáni kávét, süteményt.

Esetleg frissen préselt gyümölcs- és zöldséglevet kortyolhatunk, kellemes hangulatban, zongora muzsika mellett, vagy vehetjük az irányt az Esteticum Beauty Szalon felé, ahol igazi kozmetikai kényeztetés vár majd ránk. Este megpihenve, megszépülve és feltöltődve besétálhatunk a hangulatos Attila étterembe, ahol a gazdag büféválaszték egyaránt kínál nemzetközi, vegetáriánus, diétás, és reformételeket, valamint a világhírű magyar konyha ételspecialitásait is.

Miután megkoronáztuk az esténket, másnap vár ránk egy újabb élményekben és kényeztetésekben gazdag nap! Ráadásként, csak még egy információ!
A szálloda lenyűgözõ helyszíne lehet üzleti, szakmai konferenciáknak, tréningeknek, banketteknek, találkozóknak, megbeszéléseknek, családi rendezvényeknek.

A klimatizált különtermek, több mint 200 fő befogadására alkalmas jól felszerelt konferencia- és rendezvénytermek garanciát jelentenek a rendezvények sikeres, magas színvonalú lebonyolításához.

További információk a honlapon!

Játék időtartama: 2009. december 21-től 2010. január 3.
Sorsolás: 2010. január 4.

Játékunk nyertese: Veres Tibor, Vác

Címkék: PR-cikkek