Professzionális internetes szolgáltatások a FORPSI-tól!

A FORPSI Európa szerte piacvezető domain és tárhelyszolgáltató már Magyarországon is kínálja professzionális minőségű internetes szolgáltatásait.

A BlazeArts Kft. Magyarországon 2000 óta van jelen, majd 2007 tavaszán vált a csehországban piacvezető FORPSI.COM leányvállalatává. Mindkét cég az Olaszországban szintén piacvezető ARUBA.IT csoport tagja.

A FORPSI 1997 óta magas színvonalon és kitűnő árakon szolgálja ki magánszemélyek alapvető, valamint nagy cégek és multinacionális vállalatok magasabb szintű igényeit is – átlátható, tiszta megoldást kínálva számukra. Szolgáltatásainkat jelenleg több százezer ügyfél veszi igénybe Európa szerte.
Termékeinket a kor igényeihez igazodva folyamatosan fejlesztjük, jó példa erre a jelenleg még szűk körben alkalmazott új ügyfél kommunikációs eszközünk a CHAT.

A FORPSI Magyarország az alábbi teljes szolgáltatás palettát kínálja ügyfelei részére:

Web tárterület szolgáltatás
Web tárterület szolgáltatásunk hátterében – többek között – cégünk sokéves (1997 óta) tapasztalata, „know-how”-ja, kiváló technikai háttere (FORPSI Datacenter) és hatékony adminisztrációs felülete áll, ugyanakkor ügyfeleinknek szinte a legalacsonyabb árat garantáljuk a piacon!

Domain név regisztráció
Hivatalos Regisztrátorként első kézből, a legjobb piaci áron biztosítunk domain regisztrációt Ügyfeleink részére. A regisztrációs folyamat teljes mértékben online történik, egyszerű és hatékony adminisztrációs felület segíti a domain nevek kezelését, például online DNS szerver változtatást, domain meghosszabbítást és még sorolhatnánk.
.hu domain regisztráció 2 évre: 2.500 Ft+ÁFA!

Virtuális szerverek
A virtuális szerver (VPS) nagyteljesítményű (DELL) szervereink egy virtuálisan létrehozott része, így ennek segítségével egy webszerver szolgáltatásaihoz juthat hozzá, amely elsősorban mobilitást, könnyű kezelhetőséget és mindezek mellett költséghatékonyságot jelenthet. Abban az esetben ajánljuk, ha többre van szüksége, mint egy web tárterület szolgáltatás, de nem szeretne különálló szervert üzemeltetni.
Kétfajta VPS-t kínálunk ügyfeleinknek: VPS BASIC és PROFI, már 2.500 Ft+ÁFA/hó ártól!

Co-location szerver elhelyezés
Saját fizikai szerver elhelyzésére is lehetőséget biztosítunk budapesti szervertermünkben, kíváló feltételek mellett, 19.900 Ft+ÁFA/hó ártól:
– közvetlen – korlátozás és forgalmi díj nélküli, maximális 100 Mbit-es kapcsolat a magyarországi gerinchálózathoz (BIX) , maximális 10 Mbit-es nemzetközi sávszélesség
– 0-24 óráig helyszíni, ingyenes konfigurálási lehetőség és operátorszolgálat
– légkondícionált, modern szerverterem
– 1 db ingyenes IP cím

Dedikált szerver szolgáltatás
A dedikált szerver szolgáltatás egy szerver bérleti konstrukció DELL szervereken a FORPSI adatközpontjában, közvetlen kapcsolattal a BIX-hez – választható sávszélességgel, korlátlan adatfogalommal. A szerveren tetszőleges alkalmazások és webszolgáltatások futtathatóak (webszerver, e-mail szerver, fórumok stb.)
Már 8.100 Ft+ÁFA/hó ártól!

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését vagy többet szeretne megtudni rólunk és szolgáltatásainkról, szeretettel várjuk a www.forpsi.hu weboldalunkon!

Címkék: PR-cikkek