Fideszes jelöltnek tartja magát Molnár Oszkár

A Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjének tartja magát Molnár Oszkár, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Edelény polgármestere, a Fidesz jelenlegi országgyűlési képviselője. Ezt maga az érintett tudatta az MTI-vel pénteken, azt követően, hogy néhány médium közölte: a 2010-es választáson már nem a Fidesz jelöltjeként kíván indulni. Továbbra is a Fidesz által a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 8-as számú választókerületben indítandó országgyűlési [...]

A Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjének tartja magát Molnár Oszkár, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Edelény polgármestere, a Fidesz jelenlegi országgyűlési képviselője. Ezt maga az érintett tudatta az MTI-vel pénteken, azt követően, hogy néhány médium közölte: a 2010-es választáson már nem a Fidesz jelöltjeként kíván indulni.

Továbbra is a Fidesz által a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 8-as számú választókerületben indítandó országgyűlési képviselőjelöltnek tekintem magam, erre jogosít fel választókerületi elnöki megbízatásom, a párt helyi szervezeteinek egyhangú döntése indításomról és az a mintegy tízezer aláírás, amellyel Fidesz-jelölésem mellett álltak ki az edelényiek és a környékbeliek – mondta Molnár Oszkár.

A képviselő-polgármester közölte: alaptalanok azok a híresztelések, amelyek ennek ellenkezőjéről szólnak.

Címkék: Belföld