FN-Híradó: mészárlás Pécsett

Halálos áldozatot is követelt a lövöldözés a pécsi egyetemen, az újinfluenza pedig debrecenben ölt. A politikában az MSZP a mélyben, Bokros pedig a kormányfőjelöltek között.

Ámokfutó az egyetemen

Egy 23 éves diák fegyverrel rontott be a pécsi egyetem orvosi karának épületébe. Helyszíni beszámolók szerint egy takarítónőt, két diákot és egy oktatót lőtt meg. Egy gyógyszerészhallgató meghalt. Az ámokfutó nem sokkal 13 óra után feladta magát.
Bővebben>>>

Gárdista képviselő

Gyenge Zsolt volt Fideszes, jelenleg a Jobbik színeiben politizáló önkormányzati képviselő, csütörtök délelőtt demonstratív célzattal, a betiltott Magyar Gárda egyenruhájában jelent meg az VI. kerületi önkormányzat ülésén.
Bővebben>>>

MSZP a mélyben

A kormánypárt támogatottsága a lélektani határt jelentő 10 százalék alá esett, a Fideszre továbbra is háromszor annyian szavaznának, mint az MSZP-re a Századvég-Forsense kutatása szerint. A Medián és a Tárki szerint egy árnyalattal jobban áll a kormányzó párt. Bővebben>>>

Bokros is a ringben

Bokrost javasolja az MDF-elnökség miniszterelnök-jelöltnek
Bokros Lajost javasolja az MDF országos elnöksége a párt miniszterelnök-jelöltjének – írja az ellenzéki párt közleményében.
Bővebben>>>

Újabb H1N1-halott

Egy vesetranszplantáción átesett nőbeteg halt meg vasárnap, akinek szervezetében kimutatták a H1N1-et – tudta meg a Debreceni Egyetemtől az FN.hu. Bővebben>>>

Címkék: Belföld