Szétverték a tompai áldozatok fejét

A boncolás eredménye szerint koponyatörés és agyzúzódás volt a Tompán meggyilkolt három ember halálának közvetlen oka - közölte a rendőrség.

A boncolás alapján megállapítható volt, hogy a fejre mért ütések következtében halt meg mindhárom ember, de az elkövetés eszközéről – a nyomozás érdekeire hivatkozva – továbbra sem nyilatkoznak. A múlt szerdán kezdődött helyszínelés előreláthatólag csak e hét szerdáján fejeződik be.

Múlt szerdán délután Tompa külterületén, a zöldhatárhoz közeli, egykor lovastanya céljára épített kétszintes házban egyik lánya holtan találta az ott élő 65 éves férfit. A kiérkező háziorvos az elhunyton bántalmazás nyomait találta, ezért értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök az ingatlan egyik melléképületében, egy személygépkocsi csomagtartójában találtak rá a férfi 62 éves feleségének és másik, 41 éves lányának a holttestére, amelyeken szintén bántalmazás nyomait találták.

Az ingatlanról eltűnt egy autó, melynek körözését elrendelte a rendőrség, de még nem sikerült a nyomára bukkanni. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya az ügyben több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.