A kollégiumban halt szörnyet egy egyetemista

Buli után megpróbált feljutni a lakórészbe egy óbudai kollégium egyik vendége, de a szervezők nem hagyták. Nyolc emeletet zuhant.
Emberöléssel gyanúsítja egy budapesti kollégium egyik lakóját a rendőrség, miután egy 22 éves fiú nyolc emeletet zuhant – közölte a Budapesti Rendőr-Főkapitányság.

A kollégium épületében egy hajnalig tartó rendezvény zajlott. Miután vége lett, többen – köztük egy 22 éves fiú – a kollégium lépcsőjén akart feljutni a lakószobákhoz, a kollégisták azonban ezt megpróbálták megakadályozni. A fiú ezért átmászott a lépcső korlátján és a külső íven kísérelt meg feljutni az emeletre, kikerülve ezzel a szervezőket. Egyikükkel azonban szóváltás alakult ki.

Az egyetemista szervező azt próbálta meggátolni, hogy a fiú átmásszon a korláton, eközben azonban a 22 éves fiú – egyelőre „nem megnyugtatóan tisztázott körülmények között” – nyolc métert zuhanva a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség, amely a helyszínen a tanúk meghallgatása után jutott erre a következtetésre, emberölés bűntettének alapos gyanújával őrizetbe vette a fiatalt. A vizsgálatba szakértőket vonnak be.

Címkék: Belföld