Bochkor betelefonált a Danubius műsorába

Bemocskolta a versenyt a politika – idézi Bochkor Gábornak, a Sláger Rádió műsorvezetőjének véleményét a Kisalföld.hu.

Bochkor Gábor csütörtök reggel betelefonált a Danubius Rádió reggeli, Reggeli Piritós című műsorába, és élő adásban reagált a Danubius és a Sláger Rádió megszűnéséről szóló hírre. A slágeres műsorvezető „Hogy vagytok?” kérdésére Sebestyén Balázs annyit mondott: ilyen pillanatban nehéz jókedvűnek lenni. Majd viccesen hozzátette: „Minden mindegy alapon már Crystal-számokat játszunk.”

A Sláger és a Danubius Rádió megszűnéséről szóló hírt a két rádió eltérő módon kezelte. Míg a Danubiusnál a Reggeli Pirítósban Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János vidámra vette a figurát, és nem kommentálta a történteket, a Slágerben Bochkorék megtörve fogadták a hírt, és a hallgatók véleményeit olvasták be.

„Sokkolt a döntés, alig jutok szóhoz” – idézi Bochkor Gábort a Kisalföld.hu. „A kedvezőtlen előjelek ellenére is bíztam abban, hogy tiszta lesz a verseny, ám azt bemocskolta a politika” – kommentálta a fejleményeket a rádiós. „Mindent elkövetünk, hogy a Bumerángot valahol folytatni tudjuk” – tette hozzá Boros Lajos, a Sláger Rádió másik oszlopos tagja.

Címkék: Belföld