Magas kamat, sziklaszilárd háttérrel az Allianz-tól

Az elmúlt év tapasztalatai nyomán sokan elbizonytalanodtak befektetéseikkel kapcsolatban. A pénzpiacokra azonban tagadhatatlanul kezd visszatérni a bizalom, a magas hozamokból pedig kár lenne kimaradni. Főleg, ha erre most kockázatmentesen, sziklaszilárd alapokon van lehetőség.

Ilyen megrendíthetetlen alapokon állnak az Allianz Bank Lekötött Fix Betétei. A tőkeerős, megbízható Allianz ezzel a lekötési formával kellő biztonság mellett kínál figyelemreméltóan magas kamatot a piacon. Az Allianz Lekötött Fix Betéteket választva nem kell aggódnia, hogy mi lesz a befektetései sorsa: jelenleg a forint alapú új pénzösszegekre – ahol a lekötési összeg minimuma 50 ezer forint, maximuma pedig 25 millió forint – egyszeri, 3 hónapos lekötés esetén évi 11%-os betéti kamatot garantálunk. (EBKM: 11,00%)*.

Szabja saját igényeihez befektetését! Válassza az eseti lekötést, ha pontosan tudja, mikor akar újra hozzáférni pénzéhez, vagy döntsön az ismétlődő lekötés mellett – tőkésítéssel vagy anélkül – amennyiben hosszabb távon szeretné nálunk kamatoztatni pénzét! A futamidők tekintetében is a lehető legnagyobb választási lehetőséget nyújtjuk.

Az Allianz Lekötött Fix Betétek választása esetén ráadásul egy díjmentes életbiztosítást is magáénak tudhat: a futamidő lejárta előtt bekövetkező váratlan tragédia esetén nemcsak a lekötött betét összegét és az addig felhalmozott kamatot fizetjük ki az örökösöknek, hanem a lekötött betét értékének 50%-át is!

Sziklaszilárd alapokon, kedvező hozamú egyéni befektetési megoldások – ez az Allianz Bank ajánlata.

A részletekről érdeklődjön honlapunkon, tanácsadójánál, vagy keresse fel bármelyik Allianz fiókot!

További információk!

* Ajánlatunk 2009. október 1-tõl visszavonásig érvényes. A Bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A tájékoztatás nem teljes körű, a további részletes feltételek és a mindenkor érvényes kondíciók megtalálhatók a hatályos Kondíciós Listában és a www.allianz.hu oldalon.

Címkék: PR-cikkek