Fekete hétfő az utakon

Néhány óra leforgása alatt heten haltak meg a magyar utakon hétfő reggel. A megváltozott útviszonyok miatt a hétvége is tragikusan alakult

Tizenkilenc ember halt meg az utakon a hétvégétől hétfő délelőttig. Az összesítés szerint csak hétfő reggel és délelőtt
heten vesztették életüket.

Vasárnap este egy motoros ütközött össze kisbusszal Fejér megyében, ebben a balesetben mind a motoros, mind utasa életét vesztette.

A helyszínen meghalt annak a személyautónak a vezetője, amely egy kamionnal ütközött hétfőre virradóra a 81-es főúton, Sárkeresztes térségében.

Helyszínelés a 81-es főúton (Fotó:MTI)

A legsúlyosabb baleset a Pest megyei Ráckeve és Kiskunlacháza közötti úton történt, ebben a balesetben a személyautó vezetője és két utasa halt meg.

Baleset Ráckeve és Kiskunlacháza között (Fotó:MTI)

A helyszínen meghalt egy autóvezető nő, amikor kocsija összeütközött egy autóbusszal hétfőn Győr határában, az 1-es úton. Egy türelmetlen autós egy mellékútról kanyarodott ki a szerencsétlenül járt nő által vezetett kocsi elé. A nő ijedtében félrerántotta a kormányt, s ekkor ütközött össze a szemközti sávban közlekedő autóbusszal.

A győri balesetben megsérült busz (Fotó:MTI)

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, és tartsanak nagyobb követési távolságot.