FN-híradó: Loki-láz, Őszöd, tv-ostrom

A szlovákok dühösek, a bankok emberségesebbek, a Loki harcos, az őszödi beszéd pedig három éves. Az FN a nap érdekességeiből válogatott.

Magyar-szlovák

A magyar külügyminiszter lapinterjúján kiakadtak a szlovákok. Bekérették a pozsonyi magyar nagykövetet is.
Bővebben>>>

TV-ostrom

Újabb hat, az MTV-székház ostromával vádolt személy ellen hirdettek ítéletet csütörtökön. Korábban többen azzal védekeztek, hogy csak a kíváncsiság hajtotta őket a Szabadság téri épületbe. Három éve több ezer tüntető ostromolta meg a köztelevízió székházát, autókat gyújtottak fel, több százmilliós kárt hagyva maguk után.
Bővebben>>>

A banki kódex közelről

Körültekintőbben vizsgálják meg a hitelt kérő teherviselő képességét, más konkurens bank termékére is felhívják a figyelmet, nem diszkriminálnak életkor szerint, s csak igazolhatóan indokolt esetben módosítják egyoldalúan a hitelszerződést – többek között ezeket a kötelezettségeket vállalta az a 13 bank, amelyik aláírta a magatartás kódexet.
Bővebben>>>


Foggal-körömmel harcolt a Loki

A Debrecen kikapott ugyan a Liverpooltól, a játékosok mégis emelt fejjel jöhettek le az Anfield gyepéről. A meccs után a kommentárok többsége arról szólt, hogy a Loki ellen alaposan
megszenvedett a sorozat ötszörös győztese.
Bővebben>>>

Félpénzért mozizhatunk

Tarantino, Almodóvar, Gárdos Péter filmjeit nézhetjük meg többek között maximum 550 forintért csütörtöktől 41 város közel száz mozijában. A Moziünnep műsorán több mint 200 film szerepel, számos premier előtti alkotás pereg majd, és jó néhány magyar filmet is újranézhetünk. A francia származású főszervező szerint a mozi fittyet hány a válságra.
Bővebben>>>

“Ilyen böszmeséget még ország nem csinált”

A miniszterelnök, az ellenzék, netán egy szocialista politikus? Hogy ki küldte el a sajtónak három éve a balatonőszödi Gyurcsány-beszédet, arra a mai napig nincs válasz. Teóriából azonban volt elég, amit erre az évfordulóra összegyűjtöttünk.
Bővebben>>>

Címkék: Belföld