Pihenés és feltöltődés egész évben

Lassan vége felé közeledik a nyár, de a kikapcsolódáshoz és a pihenéshez szerencsére ma már nincs szükségünk csak a nyári hónapokra korlátozni a feltöltődésünket.

Hévízre, a különleges hangulatú tóparti kisvárosba például az év minden hónapjában érdemes ellátogatni. A városkában ugyanis tárt karokkal vár bennünket, a Magyar Turizmus Zrt. – Turizmus Minőségi Díjjal kitüntetett NaturMed Hotel Carbona****superior szállodája.

A gyönyörű arborétumszerű kertben épült komplexum, egy 261 szobás szállodát és egy majdnem 1000 m2 felületű fürdőparadicsomot rejt.

A nyári hőségben különféle élményelemekkel felszerelt szabadtéri élményfürdő csábít a hűs habokba – napozókerttel és gyerekmedencével, a kényeztetésről pedig pezsgőfürdők, hát-, nyak-, és vállmasszírozó elemek, pezsgőágyak, és vízgomba gondoskodik.

Persze, amikor nincs kánikula, akkor sem kell hiányolnunk a víz éltető erejét, hiszen a NaturMed Hotel Carbona****superior, egyedi stílusú fedett termálfürdője és uszodája szauna-szigettel – finn szauna, merülő medence, aromakamra, gőzfürdő, tepidárium, wellness- medence – ilyenkor is kellemes felfrissülést nyújt.
A hagyományos hévízi gyógy kúrát bármikor kipróbálhatjuk a római korokat idéző termálfürdőben, de ez mellett a legmodernebb wellness szolgáltatások sora is ránk vár.

Ember legyen a talpán, aki tud közülük választani, hiszen kényeztető masszázsok, pakolások, illóolajos és fényterápiás fürdők mellett, lazító, stresszoldó, frissítő wellness kezeléseket vehetünk igénybe.

Akik pedig a fürdés helyett vagy mellett még más wellness szolgáltatást is kipróbálnánk, bátran válasszanak keleti mozgásterápiák és meditációs programok (Tai Chi, jóga, Thai masszázs), Kneipp – terápia, a Mexikóból származó bio aloe vera levéllel végzett masszázsok, Thalasso terápiás kezelések, ill. különböző salaktalanító-, fogyasztókúrák és a híres Buchinger-féle léböjtkúra között.

Az aktív pihenés kedvelői számára igazi „mozgalmas” kikapcsolódást nyújthat, a fittness terem mellett, a vízi torna és a számos szabadtéri sportolási lehetőség.

A sok-sok program után pedig beülhetünk a szálloda legújabb kávézójába, a Platán Café & Juice Bárba, ahol elfogyaszthatjuk a délutáni kávét, süteményt.

Esetleg frissen préselt gyümölcs- és zöldséglevet kortyolhatunk, kellemes hangulatban, zongora muzsika mellett, vagy vehetjük az irányt az Esteticum Beauty Szalon felé, ahol igazi kozmetikai kényeztetés vár majd ránk.

Este megpihenve, megszépülve és feltöltődve besétálhatunk a légkondicionált Attila étterembe, ahol a gazdag büféválaszték egyaránt kínál nemzetközi, vegetáriánus, diétás, és reformételeket, valamint a világhírű magyar konyha ételspecialitásait is.

Miután megkoronáztuk az esténket, másnap vár ránk egy újabb élményekben és kényeztetésekben gazdag nap!

Ráadásként, csak még egy információ!
A szálloda lenyűgözõ helyszíne lehet üzleti, szakmai konferenciáknak, tréningeknek, banketteknek, találkozóknak, megbeszéléseknek, családi rendezvényeknek.

A klimatizált különtermek, több mint 200 fő befogadására alkalmas jól felszerelt konferencia- és rendezvénytermek garanciát jelentenek a rendezvények sikeres, magas színvonalú lebonyolításához.

További információk a honlapon!

Címkék: PR-cikkek